ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή παιδιών για 5η συνεχή χρονιά οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδας

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή παιδιών για 5η συνεχή χρονιά οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδας
 Διοργανώθηκαν και εφέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά με τη μέριμνα και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεκταρίου οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. 
Φέτος η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε όριο. Διοργανώθηκαν τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι, δύο αγοριών Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου και αντίστοιχα κοριτσιών.
Η Ιερά Μητρόπολη με το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αποπεράτωση των κατασκηνώσεων στο Φαρμακά Αργολίδος. Για εφέτος τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Κούμανι Ηλείας και στην Βοιωτία.
Τα παιδιά ζούνε μέσα στη φύση ημέρα-νύχτα όμορφες στιγμές με προσευχή, ψυχαγωγία, αθλητισμό και πάρα πολλά παιχνίδια ώστε να εφοδιάζονται με γνώσεις , ήθος και ότι καλό και αγαθό που προσφέρει η τοπική Εκκλησία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες βρίσκονται τρεις κατασκηνωτικές περίοδοι, μία στο Κούμανι Ηλείας με υπεύθυνο τον π. Δημήτριο Κρουσταλάκη, μία στον Ελικώνα Βοιωτίας με υπεύθυνο τον π. Πέτρο Αθανασόπουλο, μία στον Παρνασσό με υπεύθυνη την κ. Χριστίνα Θεοδώρου και προηγήθηκε άλλη μια στο Κούμανι Ηλείας με υπεύθυνο τον π. Αντώνιο Φιλιππή.
Τα παιδιά ζούν μέσα στη χαρά του Θεού κατενθουσιασμένα! Ευχή όλων μας; Με την ευχή του δεσπότη μας και την μέριμνα, του χρόνου να φιλοξενηθούμε στις δικές μας κατασκηνώσεις στην Αργολίδα.
    

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ