ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Amaury Nolasco: Από το Prison Break στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. |
Amaury Nolasco: Από το Prison Break στο Πόρτο Χέλι
Πολλοί είναι οι stars του Hollywood που επιλέγουν κάθε χρόνο την Ελλάδα για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με το νησί των Ανέμων (aka Μύκονος) να είναι αυτό που τους φιλοξενεί ως επί των πλείστων. Μετά την παρουσία των Kate Hudson, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski και Kate Moss, ένας ακόμη ηθοποιός προστέθηκε στην λίστα αυτών που ήρθαν στην Ελλάδα.

Και αυτήν τη φορά μιλάμε για έναν από τους πιο sexy άντρες του Hollywood, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από την σειρά, Prison Break. Και όχι δεν εννοούμε τον sexy κρατούμενο Michael Scofield (aka Wentworth Miller). Ο λόγος για τον Amaury Nolasco ή αλλιώς Fernando Sucre, όπως τον γνωρίσαμε μέσα στη σειρά, ο οποίος αφού έκανε μια στάση στη Μύκονο, τώρα βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι και στο ξενοδοχείο Amanzoe.
Η φωτογράφος και κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου, ήταν αυτή που ανέβασε ένα story μαζί του, στο Instagram account της, κάνοντας γνωστή την είδηση. Και αλήθεια είναι πολύ ωραίος άντρας, χωρίς καμία υπερβολή. Μάλιστα κάναμε και μία βόλτα στο Instagram account του και είδαμε και κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε όσο βρισκόταν στη Μύκονο.

Πηγή:queen.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ