ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Στον αέρα η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα στο παρά πέντε της έναρξης της σχολικής χρονιάς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | |
Στον αέρα η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα στο παρά πέντε της έναρξης της σχολικής χρονιάς  (βίντεο)
Μείζον και πολύ σοβαρό ζήτημα έχει προκύψει με την μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα 15 ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.


Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο νομικός Σύμβουλος της ΚΤΕΛ Α.Ε Ιωάννης Μαλτέζος τονίζοντας πως το ΚΤΕΛ δεν φέρει καμία ευθύνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά το έργο της μεταφοράς των μαθητών για την σχολική χρονιά 2018 - 2019.

Όπως εξήγησε ο κύριος Μαλτέζος, ο τελευταίος διαγωνισμός κηρύχθηκε αγώνος, καθώς η ΚΤΕΛ Α.Ε κρίνοντας οικονομικά ασύμφορη την πρόταση της Περιφέρειας για την ανάληψη του έργου, δεν κατέθεσε προσφορά.

Επομένως αν το αμέσως επόμενο διάστημα δεν υπάρξει βελτιωμένη οικονομικά πρόταση από την Περιφέρεια η μεταφορά του κυρίου όγκου 4.000 περίπου μαθητών της Αργολίδας βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Να επισημάνουμε πως η συνέντευξη του κ.Μαλτέζου παραχωρήθκε στις 25 Αυγούστου και μέχρι σήμερα μεσολάβησε συνάντηση του Δ.Σ του ΚΤΕΛ με τον Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο που όμως δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα που να ικανοποιεί το ΚΤΕΛ Αργολίδας

Επικοινωνώντας με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας μας ενημέρωσαν πως ο κύριος Χειβιδόπουλος πραγματοποιεί συνεχείς συναντήσεις και με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΕΛ Α.Ε ώστε να εξευρεθεί λύση στο θέμα.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το ζήτημα είναι σοβαρό με το "μάρμαρο" να καλούνται να επωμισθούν οι γονείς των μαθητών...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ