ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Χωρίς το ΚΤΕΛ η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα τη νέα σχολική χρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Χωρίς το ΚΤΕΛ η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα τη νέα σχολική χρονιά
 Με πονοκέφαλο θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά στην Αργολίδα για μαθητές και κυρίως για τους γονείς καθώς μετά τον αγιασμό της 11 Σεπτεμβρίου δεν θα ξέρουν πως να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο.


Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη καθώς το ΚΤΕΛ Αργολίδας με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα αναλάβει την μεταφορά των 4.000 μαθητών περίπου προς και από τα σχολεία τους.

Οι διαβουλεύσεις για να βρεθεί μια λύση δεν έχει αποφέρει καρπούς καθώς το ΚΤΕΛ δεν συμφωνεί με την οικονομική πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς κρίνει οτι είναι κάτω ακόμα και του κόστους για την πραγματοποίηση των 90 και πλέον δρομολογίων που χρειάζονται σε καθημερινή βάση για την εξυπηρετηση των μαθητών.

Το πρόβλημα ειναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει οι Σύλλογοι γονέων να ενεργοποιηθούν τάχιστα ώστε να πιέσουν να βρεθεί  λύση πριν το πρώτο κουδούνι.

Σε μια σύντομη συνομιλία με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας μας τόνισε πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν διαφαίνεται στο ορίζοντα εφικτή λύση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ