ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει κάθε μορφή βίας σε ιατρούς και εργαζόμενους στα νοσοκομεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | |
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει κάθε μορφή βίας σε ιατρούς και   εργαζόμενους στα νοσοκομεία
 Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε το περιστατικό βίας που υπέστη γιατρός που εφημέρευε στο νοσοκομείο Ναυπλίου από ομάδα Ρομά. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο γιατρός που δέχθηκε την επίθεση ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Υγείας Λυγουριού και δέχεται (προς τιμήν του) να εφημερεύει στο νοσοκομείο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τα κενά που συχνά δημιουργούνται λόγω έλλειψης ιατρών στο νοσοκομείο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει κάθε μορφή βίας που υφίστανται οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μας και καλεί τους αρμόδιους να παρέμβουν ώστε να αποτρέπονται τα φαινόμενα αυτά.

Έχουμε τονίσει στο παρελθόν αλλά και σε κάθε ευκαιρία τονίζουμε, ότι η υποστελέχωση των νοσοκομείων μας θα έχει τραγικές συνέπειες. Ένα σύστημα Υγείας δεν μπορεί να σταθεί όρθιο με κατάκοπους και εξουθενωμένους εργαζόμενους οι οποίοι αναγκάζονται να υπερβούν τα όρια αντοχής τους για να καλύψουν υγειονομικά το νομό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η ψυχική τους υγεία λόγω υπερκόπωσης.

Ζητάμε για μια ακόμη φορά την στελέχωση των νοσοκομείων μας με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του νομού από μόνιμο προσωπικό, οι εφημερίες από ειδικευμένους μόνιμους γιατρούς, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.

Ζητάμε να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των γιατρών και όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία μας έτσι ώστε να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι χωρίς να νιώθουν ότι απειλούνται από μεμονωμένα άτομα ή από ομάδες που βρίσκουν ευκαιρία να εκφράσουν τις βίαιες συμπεριφορές τους.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ