ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Αργολίδα
Τη μνήμη του πολιούχου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, θα τιμήσει ο δήμος Ερμιονίδας , στο Κρανίδι , αύριο βράδυ (παραμονή) και το πρωί της Τετάρτης , με τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Λίγα 24ωρα μετά την επιτυχημένη ΄΄Λευκή νύχτα΄΄ που έγινε προχθές στο Ναύπλιο, ανάλογη γιορτή θα γίνει την προσεχή Παρασκευή στο Άργος από τον Εμπορικό Σύλλογο, το δήμο και το Επιμελητήριο.

Εκδηλώσεις με τον τίτλο ΄΄Ναυτική Ναυπλιάδα΄΄ , σε ανάμνηση της άλλοτε ΄΄Ναυτικής Εβδομάδας ΄΄ διοργανώνουν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή ο δήμος Ναυπλίου , ο σύλλογος ΄΄Παλαμήδης΄΄, ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου και άλλοι φορείς. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναυλίες στην παραλία και ναυταθλητικές δραστηριότητες στο χώρο του παλιού Ναυτικού Ομίλου.

Στη Νέα Κίο διοργανώνεται το απόγευμα της Κυριακής η ΄΄Γιορτή της Θάλασσας΄΄ και παράλληλα μεγάλος ανοιχτός χορός χασαποσέρβικου με στόχο να καταρριφθεί το ρεκόρ συμμετοχής για το βιβλίο Γκίνες. Διοργανωτές ο Συλλογές Αλιέων και ο δήμος Άργους –Μυκηνών.

Με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι το Δ.Σ Ναυπλίου. Μεταξύ των θεμάτων και η εισήγηση για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου, στην είσοδο του λιμανιού της πόλης.

Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ