ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Προτάσεις και παρεμβάσεις του Αντώνη Ντέμου για την λειτουργία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. | |
Προτάσεις και παρεμβάσεις του Αντώνη Ντέμου για την λειτουργία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ξεκίνησαν, στις 23 Αυγούστου, οι συνεδριάσεις του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αργολίδας με τη διαπίστωση των λειτουργικών υπεραριθμιών ΠΕ 70 ΚΑΙ ΠΕ 60 και την τοποθέτησή τους σε κενές θέσεις, θα συνεχιστούν με τις αποσπάσεις εντός νομού, τις τοποθετήσεις των συναδέλφων ειδικοτήτων από μετάταξη και θα «ολοκληρωθούν» με την τοποθέτηση των Αναπληρωτών που θα διοριστούν στο νομό μας.


Οι παραπάνω διαδικασίες όπως είναι φυσικό είναι κρίσιμες διότι σχετίζονται με την έναρξη του σχολικού έτους χωρίς κενά και ελλείψεις.

Πιστεύω δε ότι για την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νομού μας πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις σε δύο τομείς:

Α) Καθιέρωση δύο Περιοχών Μετάθεσης στο νομό.Η πρώτη θα περιλαμβάνει τους Δήμους Άργους –Μυκηνών ,Ναυπλιέων και Επιδαυρίας.Η δεύτερη θα περιλαμβάνει το δήμο Ερμιονίδας.Θεωρώ ότι με την παρέμβαση αυτή θα διορθώσουμε στρεβλώσεις που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα των χρόνων.

Β)Να δοθούν από την αρχή του σχολικού έτους όλα τα κένα που πρόκειται να καλύψουν οι αναπληρωτές συνάδελφοι ώστε να μην υπάρξουν υπόνοιες για άνιση αντιμετώπιση –ανάλογα με το χρόνο πρόσληψής από το Υπουργείο Παιδείας-και να δοθεί η δυνατότητα βελτίωσης θέσης στους αναπληρωτές της πρώτης φάσης.

Πιστεύω ότι ορθότερο θα ήταν το Υπουργείο να καλύψει όλα τα υπάρχοντα κενά με μία φάση διορισμού. Αυτό θα έλυνε αυτόματα τα προβλήματα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων, θα απέτρεπε τριβές μεταξύ των αναπληρωτών και θα δημιουργούσε αίσθημα δικαιοσύνης ως προς την τοποθέτησή τους.

Η Διαφάνεια στις αποφάσεις της διοίκησης Δ.Π.Ε. η άμεση ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας, η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συνάδελφων και των συνδικαλιστικών στελεχών από τα υπηρεσιακά στελέχη, η κομματική ουδετερότητα των υπηρεσιακών στελεχών, είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την προοδευτική, ενωτική, εύρυθμη, δημιουργική και παραγωγική λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας. Αυτό τον τρόπο λειτουργίας της θα υπερασπίσουμε.

Δικός σας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΕΜΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ