ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ελπίδα Καρκαλάτου: Περήφανη που κατάφερα για πρώτη φορά να έχω πάνω μου το εθνόσημο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. | |
Ελπίδα Κρακαλάτου: Περήφανη που κατάφερα για πρώτη φορά να έχω πάνω μου το εθνόσημο
 Αυτή η αγωνιστική χρονιά τελείωσε γεμίζοντάς με, με περηφάνια . Περήφανη που κατάφερα για πρώτη φορά να έχω πάνω μου το εθνόσημο ,να ντυθώ στα γαλανόλευκα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου αλλά και το τόπο μου, την Αργολίδα μας. Περήφανη για την επίδοση μου στο βαλκανικό πρωτάθλημα 4Χ400 και για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο καταλαμβάνοντας την 13η θέση στην Ευρώπη με την ομάδα 4Χ400.

Εμπειρίες μοναδικές που με πεισμώνουν να προσπαθήσω περισσότερο για όλους εσάς που είστε δίπλα μου, για την οικογένεια μου, το προπονητή μου Γιώργο Καραπάνο για τις ατελείωτες ώρες προπόνησης αλλά και εμψύχωσης στα εύκολα και στα δύσκολα που υπήρξαν όλο αυτό το καιρό ,καθώς και τους χορηγούς μου που ειναι πάντα δίπλα μου και με εμπιστεύτηκαν από την αρχή του ξεκινήματος μου !

Την εταιρεία με συμπληρώματα διατροφής Goldtouch Nutrition (Τάκης  Αναστασίου και τον Κωνσταντίνo Φούλια) .

Τον καλύτερο φυσικοθεραπευτή της Αργολίδας και συναθλητή μου Αναστάσιο Ευστρατιάδη που πραγματικά αυτήν την χρόνια περάσαμε πολλά μαζί .

Το γυμναστήριο (Iron Mike Mixalis) που μου παρείχε τον εξειδικευμένο χώρο και το κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνω τα βάρη μου .

Και φυσικά όλους εσάς που αυτές τις μέρες μου στείλατε τα μηνύματα σας και με κάνετε να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για την συνέχεια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ