ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Δημήτρης Κωστούρος: Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα αυτά τα παιδιά που φέτος προσπάθησαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος: Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα αυτά τα παιδιά που φέτος προσπάθησαν
Ως εκπαιδευτικός και ως Δήμαρχος θέλω να εκφράσω στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και οι ευχές μου είναι πολλές και αληθινές για την καινούρια ζωή που σήμερα ξεκινάει για όλους εσάς .

Να χαρείτε τα φοιτητικά χρόνια , να γευτείτε τις εμπειρίες της σημερινής επιτυχίας , να γεμίσετε εμπειρίες , να ζήσετε προσκλήσεις και προκλήσεις της διαδρομής αυτής ,να ονειρευτείτε και να θυμάστε πως ο τόπος μας σας περιμένει από όποια θέση κι αν βρεθείτε να δημιουργήσετε και να συμβάλετε στην ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου Δήμου μας.

Συγχαρητήρια πολλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική τους προσφορά και καθοριστική τους συμβολή στα σημερινά αποτελέσματα , αλλά και στους γονείς , στους στυλοβάτες με κάθε τρόπο σε αυτό τον αγώνα των παιδιών μας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλα αυτά τα παιδιά που φέτος προσπάθησαν.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει τι μπορείτε ή τι δεν μπορείτε να καταφέρετε. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα αν το θελήσετε και να κάνετε τη ζωή που ανοίγεται μπροστά σας το ταξίδι που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε. Διαλέξτε προορισμό και απλά ξεκινήστε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ