ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

"Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ " το Σαββατο 8 Σεπτέμβρη στη πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
"Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ " το Σαββατο 8 Σεπτέμβρη στη πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο
Το φετινό φεστιβάλ μας είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του επαναστατικού 

Κόμματος της εργατικής τάξης, του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια που συμπληρώνει η νεολαία του, η ΚΝΕ. Είναι μια χρονιά - ορόσημο, όχι μόνο για τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, αλλά και για όλο τον κόσμο της δουλειάς και των παιδιών του, καθώς η ιστορία μας είναι φτιαγμένη μέσα στους αγώνες αυτού του λαού ενάντια στους εκμεταλλευτές μας. Είναι σφυρηλατημένη από τις αγωνίες μας, το μόχθο μας, τα βάσανα μας και την μάχη για να ζούμε όπως δικαιούμαστε!

Σε όλη την 100χρόνη ζωή του, το ΚΚΕ ασχολήθηκε με τη ζωή και τα προβλήματα της νέας γενιάς, δείχνει το μόνο δρόμο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα και συμφέρει αντικειμενικά την πλειοψηφία της νεολαίας. Στο πλευρό του ΚΚΕ, η ΚΝΕ δίνει την μάχη με περηφάνια αλλά και ευθύνη, καταθέτει όλες τις δυνάμεις της εδώ και 50 χρόνια.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και κάθε νέο αυτού του τόπου, να βαδίσουμε μαζί το μοναδικό δρόμο που υπάρχει για να μπορέσουμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει!

Έλα στο φεστιβάλ μας, με όσα σε προβληματίζουν.

Για να γνωρίσεις το πιο νέο κόμμα, με τις πιο φρέσκες, επαναστατικές και καινοτόμες ιδέες, με τα πιο όμορφα ιδανικά: του συλλογικού αγώνα, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης, της ανιδιοτέλειας και της πίστης στις ανεξάντλητες δυνάμεις της εργατικής τάξης. Για να γνωρίσεις την ΚΝΕ που δίνει τη μάχη με περηφάνια αλλά και ευθύνη για να δυναμώσει η συλλογική δράση, η οργάνωση, η καθημερινή πάλη για τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή.

Για να μάθεις για τις επαναστατικές ιδέες από νέους επαναστάτες και όχι από τα ψέματα και τη συκοφαντία των υπερασπιστών αυτό του συστήματος.

Η εποχή που ζούμε επιβεβαιώνει πως το νέο και το καινοτόμο για το μέλλον είναι αυτό που παλεύει το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του, είναι το μοναδικά προοδευτικό μέλλον για την ανθρωπότητα, για να γλυτώσουν οι εργαζόμενοι, o λαός και η νεολαία από τα βάσανα της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, της φτώχειας, της ανεργίας, της κρατικής βίας και καταστολής, των πολέμων.

Αγωνίζεται να χτίζει μια κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Γιατί; Γιατί o λαός έχει αυτός την εξουσία στα Χέρια του, δηλαδή, αυτός που παράγει όλο τον πλούτο που υπάρχει. Αυτός o πλούτος δημιουργείται και γιγαντώνεται από τα δικά μας Χέρια, από το δικό μας κόπο, το δικό μας νου. Καταλήγει όμως σε μια χούφτα παράσιτα, τους καπιταλιστές, με αποτέλεσμα αυτοί να γίνονται πλουσιότεροι και εμείς φτωχότεροι. Αυτοί και τα κέρδη τους είναι το εμπόδιο που δεν ζούμε καλά.

Αυτή η δική μας κοινωνία, η νέα, η όμορφη, η δίκαιη, είναι ο σοσιαλισμός — κομμουνισμός!

Αυτόν τον δρόμο καλούμε το λαό να περπατήσει με αυτούς που εμπιστεύεται για την ανυπότακτη και την πρωτοπόρα στάση τους, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σε κάθε εργοστάσιο, χώρο δουλειάς, μικρομάγαζο, σχολή, σχολείο, γειτονιά.

Να ενωθούμε στον αγώνα ενάντια σε αυτό το σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά. Να ενωθούμε για να φτιάξουμε τη δική μας κοινωνία! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


· ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ

· ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ

· ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΜΠΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Π ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ.

· ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος, εκθέσεις, βιβλιοπωλείο.


Τ.Σ ΚΝΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ