ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Με επιτυχία η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | |
Με επιτυχία η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ στο Ναύπλιο
Με σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββάτο 8 Σεπτεμβρίου η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ στο Ναύπλιο, στη πλατεία Καποδίστρια.

Το κεντρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ άνοιξε η Γραμματέας του ΤΣ Αργολίδας της ΚΝΕ, Ευαγγελία Σταματέλου, ακολούθησε βίντεο με αφιέρωμα για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ, μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα για τους φυλακισμένους Ακροναυπλιώτες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, που επιμελήθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που κατάφερε να φέρει τους νέους πιο κοντά σε πλευρές της Ιστορίας της ΚΝΕ, να συγκινήσει και να εμπνεύσει όσους το παρακολούθησαν.
Η κεντρική πολιτική ομιλία πραγματοποιήθηκε από το Γιώργο Λάμπα, μέλος του Γ.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Ακλούθησε λαϊκό γλέντι με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.
Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με πλήθος δραστηριοτήτων όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι όπως παρουσίαση θεατρικού δρώμενου για το πόλεμο, ο χώρος του «Κόκκινου αερόστατου» με παιχνίδια και κατασκευές από παιδιά, έμαθαν, δημιούργησαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους!
Επίσης στο χώρο υπήρξαν εκθέσεις με φωτογραφικό υλικό από τους Ακροναυπλιώτες φυλακισμένους, τη ζωής και δράσης τους μέσα στις φύλακες της Ακροναυπλίας και εκθέσεις με τις θέσεις τις ΚΝΕ για την παιδεία-εργασία-ανεργία-κατάρτιση-ναρκωτικά-αθλητισμός.

Στο χώρο λειτούργησε έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ