ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη εγγραφών στο Λύκειον των Ελληνίδων Άργους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Έναρξη εγγραφών στο Λύκειον των Ελληνίδων Άργους!
Από Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Λύκειον των Ελληνίδων- Παράρτημα Άργους!

Με φουσκωμένα τα πανιά και με καπετάνιο τη γνήσια και ανόθευτη ελληνική μας παράδοση, θα ταξιδέψουμε σε όλα τα μέρη της πατρίδας μας, χορεύοντας και τραγουδώντας, θα γνωρίσουμε τον πλούτο του λαϊκού μας πολιτισμού, φορεσιές, ήθη, έθιμα. Γυαλίστε τα χορευτικά σας παπούτσια, φορέστε την καλή σας διάθεση και το μεράκι σας για την παράδοση και γίνετε συνοδοιπόροι μας σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι... Σας περιμένουμε στη μεγάλη οικογένεια του Λυκείου μας!!

Εδώ και 53 χρόνια το Λύκειον των Ελληνίδων-Παράρτημα Άργους παράγει πολιτισμό έχοντας ένα και μοναδικό οδοδείκτη στην πολυετή του πορεία: την πολιτιστική μας μας παράδοση. Στόχος μας; Η διατήρηση και η διάδοση του λαϊκού μας πολιτισμού. 

Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια είστε αρωγοί στην προσπάθειά του Λυκείου μας... Όλα αυτά τα 53 χρόνια γενιές και γενιές πέρασαν από του Λύκειο, όλο και περισσότερα τμήματα δημιουργήθηκαν(παραδοσιακού χορού παιδιών και ενηλίκων, παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας, περιφερειακά τμήματα χορού), οι συνεργάτες, τα μέλη και οι φίλοι του Λυκείου αυξήθηκαν τόσο, ώστε πια δεν μιλάμε για ένα απλό πολιτιστικό σωματείο, αλλά για μια οικογένεια!
Γι' αυτό, λοιπόν, σας καλούμε ν' ανταμώσουμε ξανά στον αγαπημένο χώρο του Λυκείου μας. Είτε για τραγούδι είτε για χορό το Λύκειό μας, όπως εδώ και 53 χρόνια, έτσι και φέτος ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει... Κι αν είναι όντως έτσι όπως το λέει ο ποιητής, πως "όταν χορεύεις, γράφεις στη γη αυτά που θέλει να πει η ψυχή σου", τότε σίγουρα οι χορευτές του Λυκείου μας έχουν ακόμα πολλά να μας πουν...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: από Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 6:30-8:30 μ.μ., στα γραφεία του Λυκείου μας, Δαναού 16.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλ. επικοινωνίας: 27510-68788 ( καθημερινά,τις ώρες των εγγραφών)
e-mai:lykellargos@yahoo.gr
Facebook: ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ