ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η Έφη Σίψα στην παρουσίαση του Epidavros Action 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
Η Έφη Σίψα στην παρουσίαση του Epidavros Action 2018
To Epidavros Action πρωτοπορεί και στο θέμα της παρουσίασης και του speakage! Ο σχολιασμός και η περιγραφή των αγώνων του αθλητικού 2ημέρου θα γίνει από μία σημαντικότατη αθλήτρια του τριαθλητικού και όχι μόνο χώρου.

Η κυρία Έφη Σίψα έχοντας στο πλούσιο αθλητικό της βιογραφικό να επιδείξει πέραν των άλλων και τρεις τερματισμού σε αγώνες IRONMAN ( Βραζιλία 2014 , Τέξας 2015, Κάλμαρ Σουηδίας 2016) θα λαμπρύνει με την παρουσία της την διοργάνωση μας, περιγράφοντας και σχολιάζοντας τους αγώνες με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Έχοντας η ίδια πλήρης γνώση των απαιτήσεων και της δυσκολίας του αθλήματος του τριάθλου θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην περιγραφή των αγώνων παρέχοντας σημαντικές λεπτομέρειες στους θεατές που θα τους βοηθήσουν να παρακολουθήσουν καλύτερα τους αγώνες και να απολαύσουν την προσπάθεια των αθλητών. 
Η κυρία Έφη Σίψα πέρα από τον αθλητισμό, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας καθώς έχοντας σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τεχνολογία Τροφίμων διευθύνει μεταξύ άλλων και την αλυσίδα εστιατορίων «Αγγελάκια» με δύο μεγάλα καταστήματα στην Αθήνα.
Παρά το βαρύ της επαγγελματικό πρόγραμμα βρίσκει το χρόνο τόσο να ασχοληθεί με το τρίαθλο που είναι το πάθος της, όσο και με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρίας «Charity4u» της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος η οποία έχει σκοπό να υποστηρίζει και να ενισχύει επαγγελματίες Έλληνες αθλητές να επιτύχουν το στόχο τους και να διακριθούν σε μεγάλες Διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκυο το 2020.
Καλωσορίζουμε την κυρία Έφη Σίψα στο Epidavros Action 2018!

Epidavros Action 15-16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο  Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία whynot (Smart Marketing Solutions) διοργανώνουν στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018, αθλητική εκδήλωση τριάθλου, Aquathlon και κολύμβησης με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο. Πρόκειται για διοργάνωση η οποία έχει διεξαχθεί το 2014 και 2017, με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.  Και φέτος, επανέρχεται δυναμικά, έχοντας στο πρόγραμμά της εκτός από όλες τις γνωστές αθλητικές επιλογές (Standard, sprint, super sprint, κλπ), το event που την διαφοροποιεί από τις άλλες Ελληνικές διοργανώσεις, το Endurance – (Triathlon Extreme HALF).
  • Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Επιδαύρου και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Υπό την αιγίδα
  • της Περιφέρειας Πελοποννήσου
  • της Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
  • του Υπουργείου Πολιτισμού – Αρχαιολογική Υπηρεσία
  • του Υπουργείου Τουρισμού
  • του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
Με την τεχνική υποστήριξη κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
Καλή προετοιμασία, σας περιμένουμε στην Επίδαυρο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ