ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής σε ημερίδα για την Γερόντισσα Γαβριηλία στην Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. |
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής σε ημερίδα για την Γερόντισσα Γαβριηλία στην Θεσαλοννίκη
 Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και σε συνεργασία με πτυχιούχους και φοιτητές διαφόρων σχολών της Θεσσαλονίκης , διοργάνωσε Ημερίδα με Θέμα : '' Η Γερόντισσα της χαράς, μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη '' την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο "Διακονία"  στην Θεσσαλονίκη.
 Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συνεδριακού κέντρου οι ομιλητές ο καθένας με το δικό του τρόπο μίλησαν για το έργο της μοναχής Γαβριηλίας.
Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος με Θέμα: "Η Γερόντισσα Γαβριηλία, μια χαριτωμένη μοναχή", η Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη του Ι. Ησυχ. "Παναγία των Βρυούλων" με Θέμα: "Η Γερόντισσα Γαβριηλία και τα σημερινό παιδιά", ο πατέρας Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος , Πρωτοσύγκελος Μητροπόλεως Σιατίσσης με Θέμα: "Η Γερόντισσα Γαβριηλία μέσα από τα αποφθέγματά της".
Επίσης ομιλητής ηταν ο πατέραs Χαράλαμπος Παπαδόπουλοs (Λίβυοs), Κληρικός της Μητροπόλεως Γορτύνηs και Αρκαδίας με Θέμα: Μάθε να αφήνεσαι σε αυτό που σε ξεπερνά. Μορφές εμπιστοσύνης στο σχέδιο του Θεού, κατά την Γερόντισσα Γαβριηλία
Το νέο βιβλίο "Γερόντισσα Γαβριηλία " κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Επιστροφή"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ