ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Παράταση των εγγραφών στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. | |
Παράταση των εγγραφών στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αργολίδας
Συνεχίζεται έως τις 20-09-2018 η υποβολή αιτήσεων εγγραφής υποψήφιων μαθητών για την νέα σχολική χρονιά 2018-2019 στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αργολίδας, για τις παρακάτω ειδικότητες. 

1. ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 

2. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 

3. ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 

4. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

5. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

6. ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 

Οι αιτήσεις των υποψήφιων μαθητών για όλες τις ειδικότητες, υποβάλλονται έως 20-09-2018 στη Γραμματεία της σχολής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Δικαίωμα εγγραφής στην Α τάξη έχουν οι νέοι και νέες οι οποίοι :

 α) Κατέχουν ενδεικτικό Α΄ Τάξης Επαγγελματικών ή Γενικών Λυκείων ή πτυχίου ΕΠΑΛ ή ΕΠΑ.Σ για την απόκτηση άλλης ειδικότητας. 

β) Έχουν γεννηθεί τα έτη 1995 έως 2002. Υπενθυμίζεται ότι, η φοίτηση στις ΕΠΑΣ διαρκεί δύο έτη (τέσσερα εξάμηνα). 

Οι μαθητές των ΕΠΑΣ πραγματοποιούν αμειβόμενοι, την πρακτική τους άσκηση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε ΔΕΚΟ, Δήμους και στον Δημόσιο τομέα ενώ παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα με αποτέλεσμα ν’ αποκτούν επαγγελματική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Επιπλέον στους δικαιούχους παρέχεται επίδομα σίτισης – στέγασης. 

Το σύστημα on the job-training που εφαρμόζει ο ΟΑΕΔ έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην πράξη καθώς οι μαθητές σε σημαντικό ποσοστό μετά το τέλος των σπουδών τους συνεχίζουν να απασχολούνται στις θέσεις πρακτικής άσκησης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr και στη Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αργολίδας στην Τίρυνθα 

Τηλ.επικοινωνίας: 2752028675 – 2752029232.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ