ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Ανδριανός: Καλώ ξανά τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση στην ταλαιπωρία των χιλιάδων μαθητών της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | | |
Γ. Ανδριανός: Καλώ ξανά τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση στην ταλαιπωρία των χιλιάδων μαθητών της Αργολίδας
Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σημερα με τους με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ Αργολίδας όπου και έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Συναντήθηκα στο γραφείο μου με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ Αργολίδας και συζητήσαμε το οξύ πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών που παραμένει άλυτο, ενώ διανύουμε ήδη τη δεύτερη εβδομάδα του νέου σχολικού έτους, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των μαθητών, χιλιάδες οικογένειες στην Αργολίδα να μην μπορούν να κάνουν τον στοιχειώδη προγραμματισμό τους, και οι γονείς να αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά στο σχολείο με δικά τους μέσα, χάνοντας έτσι το μεροκάματο.

Όπως με ενημέρωσαν οι λεωφορειούχοι, ο σχετικός διαγωνισμός έπρεπε να είχε γίνει ήδη από την άνοιξη του 2017. Έκτοτε, οι αρμόδιοι φορείς έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις επιβαρύνοντας έτσι όσους είχαν αναλάβει το έργο της μεταφοράς των μαθητών. 

Ο νέος διαγωνισμός έχει ήδη αποβεί άγονος δύο φορές, ενώ και στην τρίτη επανάληψη του που είναι σε εξέλιξη μέχρι και τις 18/9, κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον καθώς οι πόροι δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των εξόδων.

Με επανειλημμένες μου παρεμβάσεις ήδη από τον Αύγουστο έχω καλέσει τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να λάβουν άμεσα μέτρα για την επίλυση του οξύτατου αυτού προβλήματος. 

Τους καλώ ξανά, έστω και τώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση ώστε να λήξει επιτέλους αυτή η τεράστια ταλαιπωρία των χιλιάδων μαθητών της Αργολίδας και των γονέων τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ