ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Στο "πόδι" η πυροσβεστική - Ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές λόγω του αέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Στο πόδι η πυροσβεστική  - Ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές λόγω του αέρα
 Επί ποδός η Πυροσβεστική στην Ήπειρο για φωτιές που ξέσπασαν σε αρκετές περιοχές, με τους άνδρες της Υπηρεσίας να δίνουν δύσκολες «μάχες» στα πύρινα μέτωπα εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν.

Η μεγαλύτερη φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νάρκισσος, του Δήμου Πάργας.

Η φωτιά ξεκίνησε σε απόσταση 1-2 χλμ απο την Εθνική Οδό Νεράϊδας Θεσπρωτίας-Αρχαγγέλου Πρέβεζας με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πολυάριθμα πεζοπόρα τμήματα να καταβάλλουν ολονύχτιες υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε το πύρινο μέτωπο να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές ,με την πλήρη κατάσβεσή της να ολοκληρώνεται σήμερα.

Άμεση ήταν επίσης η επέμβαση της Π.Υ Ιωαννίνων σήμερα το μεσημέρι όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στον οικισμό της Κρανούλας, με τους πυροσβέστες να ελέγχουν άμεσα το πύρινο μέτωπο πριν απειληθούν σπίτια του χωριού.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν εδώ και λίγη ώρα σε φωτιά που ξέσπασε στο Δρυόφυτο Φιλιππιάδας, ενώ η ύπαρξη καπνού στο Μαυροβούνι Μετσόβου έχει κινητοποιήσει τους άνδρες της Π.Υ που μεταβαίνουν αυτή την ώρα στο εν λόγω σημείο.

Τέλος άμεση υπήρξε η επέμβαση των πυροσβεστών και σε φωτιές που ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι στην Καστροσυκιά και στο Κανάλι Πρέβεζας, με τα πύρινα μέτωπα να έχουν κατασβεστεί.

Επίσης φωτιά ξέσπασε το απόγευμα σήμερα στην τοποθεσία Μετόχι Θερμησίας με τους πυροσβέστες να επεμβαίνουν άμεσα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ