Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ανδριανός: Η προσωρινή διευθέτηση δεν δίνει οριστική λύση στο ζήτημα μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Η προσωρινή διευθέτηση δεν δίνει οριστική λύση στο ζήτημα μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα.
Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τρείς εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ταλαιπωρήθηκαν, ξεκίνησε χθες η μεταφορά τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προσωρινή διευθέτηση χωρίς όμως να έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.Αυτό που έγινε ήταν η διαβεβαίωση της Περιφέρειας να δοθεί το περιθώριο μέχρι την Παρασκευή ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες παράτασης της σύμβασης του 2015 μέχρι 31/12/2018 και νέου διαγωνισμού για νέα σύμβαση για τη μεταφορά μαθητών από τον Ιανουάριο του 2019 και μετά, με τροποποιημένους πίνακες δρομολογίων.

Οι αρμόδιοι οφείλουν συνεπώς να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα και να υλοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να μην επαναληφθεί άλλη χρονιά αυτό το απαράδεκτο γεγονός. Και βεβαίως οι αρμόδιοι οφείλουν να απαντήσουν για το πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα με τις γνωστές απαράδεκτες συνθήκες εις βάρος των χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ