Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινά η νέα καλλιτεχνική περίοδος για το Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Ξεκινά η νέα καλλιτεχνική περίοδος για το Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου
Το ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ξεκινά τη νέα καλλιτεχνική περίοδο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 21.00 στην αίθουσα της χορωδίας - ΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6 στο ΝΑΥΠΛΙΟ.

Οι πρόβες της χορωδίας θα πραγματοποιούνται ΚΆΘΕ ΤΡΊΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΤΙΣ 21.00.

Το ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με 12ετή ιστορία αποτελεί τον πρεσβευτή του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ στο χορωδιακό τραγούδι, με σεβασμό στην ιστορία καιτην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Η χορωδία έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες συνθέτες όπως Χρήστος Λεοντής,  Λίνος Κόκκοτος κ.α, με σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές όπως Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Μακεδόνας κ.α ενώ σταθμός στην πορεία της το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτέλεσε η συμμετοχή στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στη μεγαλειώδη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη (συναυλία που παρουσιάστηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια της Ναυτικής Ναυπλιάδας στο Ναύπλιο). 

 Τη νέα καλλιτεχνική χρονιά έχουν προγραμματιστεί ανάλογες χορωδιακές εμφανίσεις με στόχο πάντα τη διατήρηση του Πολυφωνικού Σχήματος σε υψηλά επίπεδα.

Ο μαέστρος της χορωδίας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, ΘΕΟΔΌΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ (ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΣ ΜΟΝΩΔΊΑΣ) προσκαλεί τα μέλη της χορωδίας στην πρώτη συνάντηση.

Η χορωδία ανοίγει την αγκαλιά της σε όσες και όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή, γυναίκες και άντρες μετά από ακρόαση. Μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 21.00 στην αίθουσα της χορωδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής και ακρόασης, μπορείτε να απευθύνεστε στο μαέστρο (6936774018).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ