ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στο Ναύπλιο ταξιδεύει 10 και 11 Δεκεμβρίου το Σχολείο Τουρισμού OnTour

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
Στο Ναύπλιο ταξιδεύει 10 και 11 Δεκεμβρίου το Σχολείο Τουρισμού OnTour
Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί στο Ναύπλιο το Σχολείο Τουρισμού OnTour, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Φουγάρο”.


Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, καθώς και των όμορών του.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, ενώ τα τρία workshops της δεύτερης ημέρας, επίσης δωρεάν, έως και 25 συμμετέχοντες στο καθένα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυλίου μέσω της Τοπικής του εκπροσώπου, κυρίας Έλενας Ασπιώτη, Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Effect Communication, και η Ε-Survey.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι ανοιχτές για:

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:

Κεντρικές Ομιλίες (Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις ομιλίες της 1ης ημέρας)

Workshop: “Τηλεφωνικές κρατήσεις ξενοδοχείων”

Workshop: “Cocktail Mixology & Τοπικά Προϊόντα Αργολίδας

Workshop: “Εξυπηρέτηση Πελατών & Διαχείριση Παραπόνων”

Εθελοντές - Κατοίκους της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην διοργάνωση

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε ΕΔΩ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ