ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έκτακτες περιορισμένες κρίσεις στην κορυφή της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. |
Έκτακτες περιορισμένες κρίσεις στην κορυφή της ΕΛ.ΑΣ.
Του Πάνου Παναγιωτόπουλου

Η σύγκρουση κορυφής, που εκδηλώθηκε εχθές, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη και της Υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα βαίνει προς εκτόνωση, μετά από παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έπεισε την Κατερίνα Παπακώστα να μην παραιτηθεί τελικά.

Η παρέμβαση Τσίπρα οδηγεί τις δύο κυρίες που συναποτελούν την ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συμβιβαστική λύση ως προς το επίδικο ζήτημα των έκτακτων κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο υπήρξε και το μήλον της έριδος.


Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του europost.gr πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα έκτακτες κρίσης στην ΕΛ.ΑΣ περιορισμένης, όμως, έκτασης ώστε να συγκεραστούν και οι δύο διαφορετικές απόψεις, οι οποίες εκφράστηκαν από το δίδυμο των κυριών της Πολιτικής Ηγεσίας.

Οι ίδιες πληροφορίες του europost.gr αναφέρουν ότι η κ. Κατερίνα Παπακώστα είχε επιμείνει μέχρι το τέλος να μην γίνουν έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., με τη λογική ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν οι τακτικές κρίσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Η κ. Όλγα Γεροβασίλη από την πλευρά της, αλλά και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ανδρικόπουλος, ήταν ανυποχώρητοι στη θέση τους για την διενέργεια έκτακτων κρίσεων, που θα έφταναν μέχρι το βάθος της επετηρίδας, για να υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στα ηγετικά κλιμάκια της Αστυνομίας.

Η επιμονή της κ. Γεροβασίλη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έβρισκε ισχυρό έρεισμα στην προώθηση και εφαρμογή Προεδρικού Διατάγματος, που δίνει στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. τη δυνατότητα να προχωρεί σε έκτακτες κρίσεις και να προάγει αξιωματικούς, «τσιμπητούς» από τις κάτω βαθμίδες της επετηρίδας. Ακόμη και στις περιπτώσεις, που δεν έχουν τα χρόνια και την διαδρομή στο Σώμα, που έχουν εκείνοι, που προηγούνται στην επετηρίδα.

Τελικά, βρέθηκε η συμβιβαστική λύση, οπότε και έκτακτες κρίσεις θα γίνουν, αλλά αυτές θα είναι περιορισμένες και δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ