ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Σημαντική νίκη της Εθνικής μας ομάδας ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών με την μεικτή Ολλανδίας με 3-1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. |
Σημαντική νίκη της Εθνικής μας ομάδας ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών με την μεικτή Ολλανδίας με 3-1
Πρώτη και ιστορική διεθνή νίκη για την εθνική μας ομάδα ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών με 3-1 ενάντια στην μεικτή Ολλανδίας-Anpfiff Hoffenheim στο Τουρνουά του Βελγίου AMP Football weekend.

Οι σκόρερ, με 2 γκολ ο Βασίλης Πανίδης και 1 ο Λάζαρος Μαρίγκος με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ!

Απολογισμός της πρώτης μέρας του τουρνουά μία νίκη κόντρα στη μεικτή Ολλανδίας-Anpiff Hoffenheim και μια ήττα κόντρα στους γηπεδούχους Βέλγους!
Μια ιστορική νίκη για την εθνική μας ομάδα που έσπασε το ρόδι στις διεθνείς αναμετρήσεις!

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η ατυχία στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα με το Βέλγιο, αφού στιγμές πριν ανοίξει το σκορ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία με το σουτ του Βασίλη Μπακογιάννη να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι!

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του τουρνουά που συνεχίζεται και σήμερα:

Ελλάδα - Ολλανδία /Anpfiff Hoffenheim
3-1 (Πανίδης 2, Μαρίγκος)

Ελλάδα - Βέλγιο
0-2

Βέλγιο - Ολλανδία / Anpfiff Hoffenheim
4-1
H πρώτη ομάδα ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα είναι γεγονός και λειτουργεί ήδη από τις αρχές του 2016! Η Amputee Football Hellas είναι η ομάδα ποδοσφαιριστών με ακρωτηριασμό και αποτελεί το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα! Η ομάδα μας λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΑΣ ΑμεΑ Καστελλάνοι, το αθλητικό σωματείο το οποίο έχει λάβει το χρίσμα διάδοσης και ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα. Από αυτό το εθελοντικό πρόγραμμα επωφελούνται ήδη 15 αθλητές σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χαλκίδα, Βόλος, Χίος, Ρόδος, Δράμα, Ηράκλειο), συμμετέχοντας εβδομαδιαίως σε 2 προπονήσεις από εθελοντές πιστοποιημένους προπονητές ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πανέμορφο άθλημα μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές είτε με ακρωτηριασμό είτε εκ γενετής ανωμαλία, στο ένα κάτω άκρο χρησιμοποιώντας πατερίτσες (παίχτες γηπέδου) ή στο ένα άνω άκρο (τερματοφύλακες). Σε κάθε ομάδα αγωνίζονται 7 αθλητές, ενώ η διάρκεια του αγώνα είναι 50 λεπτά. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι κοινωνός της διαρκούς προσπάθειας, της θέλησης στον αθλητισμό και στη ζωή και προωθεί μηνύματα ισότητας και ένταξης των ατόμων και αθλητών με αναπηρία στη χώρα μας. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ