ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

30 Νοεμβρίου η δίκη του άνδρα που πέταξε τον σκύλο του απ'το μπαλκόνι στο Άργος το 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. |
30-11-2018 η δίκη του άνδρα που πέταξε τον σκύλο του απ'το μπαλκόνι στο Άργος το 2015
 Στις 30 Νοεμβρίου 2018 έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου η υπόθεση του άγριου βασανισμού ενός θηλυκού σκύλου, τον οποίο ο ιδιοκτήτης του τον ξυλοκόπησε άγρια και στη συνέχεια τον πέταξε από το μπαλκόνι, στον δρόμο επί της οδού Γούναρη του Άργους της Αργολίδας στις 16 Δεκεμβρίου 2015.


Το ζώο μεταφέρθηκε την ίδια μέρα στο κτηνιατρείο του Χάρη Ντούρου πολύ σοβαρά τραυματισμένο καθώς μια γυναίκα, η Μαρία Πατούρα, που ψώνιζε εκείνη την ώρα, είδε τον δράστη να κοπανάει και να πετάει το ζώο και κάλεσε σε βοήθεια την τότε αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Άργους «Λάιζα» Ελένη Πειρούνη, η οποία έσπευσε επί τόπου μαζί με την τότε πρόεδρο Αλίκη Λαμπράκη.

Μέχρι να φτάσουν επί τόπου οι δύο γυναίκες, οι οποίες στο μεταξύ είχαν καλέσει την Αστυνομία, ο δράστης - σύμφωνα με την μάρτυρα - είχε μαζέψει το ζώο από το πεζοδρόμιο όπου φαινόταν τα αίματα και το είχε αφήσει να ουρλιάζει μέσα στο πολύ μικρό μαγαζί του.

Οι δύο γυναίκες, όπως εξήγησε τότε στο www.zoosos.gr η κα Πειρούνη, άκουγαν το σκυλί να κλαίει από τον πόνο επί δέκα λεπτά περιμένοντας να φτάσει η Αστυνομία και μπήκαν στο κατάστημα να δουν το σκυλί που ήταν παρατημένο συνοδεία ενός αστυνομικού.

Πήραν αμέσως το ζώο που σφάδαζε για να το πάνε στον κτηνίατρο ενώ ο δράστης - μαζί με μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι μάλλον συγγενής του - και ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί τους έλεγε ότι «σκυλί είναι θα ‘γειάνει και δεν χρειάζεται να το πάτε πουθενά και στο κάτω - κάτω είναι δικό μας και δεν χρειάζεται!».

Η σκυλίτσα που τότε ήταν κουτάβι τεσσάρων μηνών σύμφωνα με τον κ. Ντούρο ο οποίος άνοιξε εσπευσμένα το κτηνιατρείο του για να την περιθάλψει είχε δύο σπασμένα πόδια, καθώς και υγρό στον πνεύμονα από τα χτυπήματα και την πτώση ενώ είχε σπασμένα και τα περισσότερα από τα μπροστινά της δόντια.

Πηγή: zoosos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ