Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Παύουν από σήμερα οι Σχολικοί Σύμβουλοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
Παύουν από σήμερα οι Σχολικοί Σύμβουλοι
Τη λήξη της θητείας, από σήμερα, των Σχολικών Συμβούλων προβλέπει διαπιστωτική πράξη την οποία υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Επίσης με την ίδια απόφαση παύει η λειτουργία των Περιφερειακών Επι- μορφωτικών Κέντρων (Π.Ε.Κ.) της παρ. 4 του άρθρου 49 του π.δ. 18/2018 (Α ́ 31) και των τμημάτων Ε’ Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΣΤ ́ Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Αυτοτελών Διευθύνσεων Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των περιπτώσεων ε’ και στ’ της παρ. 2 του άρθρου 50 του π.δ. 18/2018, τα οποία καταργήθηκαν με την παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 4547/2018.

Επίσης λήγει η θητεία των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης, των κάθε είδους προϊσταμένων και του προσωπικού με θητεία των ανωτέρω καταργούμενων υπηρεσιών ή οργανικών μονάδων.

Ετσι από αύριο οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τις τοποθετήσεις των Σχολικών Συμβούλων σε σχολικές μονάδες.


Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης καλούνται να επιλύσουν κι ένα πρόβλημα που ανακύπτει σχετικά με τις οργανικές θέσεις των Σχολικών Συμβούλων στις σχολικές μονάδες οι οποίες ήδη καλύπτονται είτε με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς είτε με αναπληρωτές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ