ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Αρραγές το σύνολο της Περιφερειακής αρχής για την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. |
Αρραγές το σύνολο της Περιφερειακής αρχής για την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου
 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις 19 Ιουλίου 2018, όταν της μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων, η οποία μέχρι τότε ήταν στους Δήμους, χωρίς ωστόσο τη μεταφορά των απαραίτητων πόρων, ξεκίνησε άμεσα ενέργειες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για τον καθαρισμό τους.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προγραμματισμός δράσεων επικαιροποιείται συνεχώς.
Μετά την τελευταία θεομηνία οι Περιφερειακές Ενότητες με τις υπηρεσίες τους εντοπίζουν και καταγράφουν τα επιπλέον σημεία που απαιτούν παρέμβαση και τα συμπεριλαμβάνουν στο στρατηγικό προγραμματισμό δράσεων τους, με παράλληλα τεχνικά έργα, για μια ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, μαζί με το σύνολο των Αντιπεριφερειαρχών, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προετοιμάσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την Περιφέρεια για τον επερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των περιοχών που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία έχουν εμπιστοσύνη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και σε θεσμική συνεργασία με δημοτικές αρχές, θα πράξουν ότι απαιτείται.

Αυτό έπραξαν, ως αρραγή ομάδα, κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, το μεγάλο βάρος της οποίας έπληξε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία στάθηκε όρθια, και αυτό θα συνεχίσουν υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ