Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Κι άλλες μαρτυρίες Προέδρων: Η Αντιπεριφέρεια δεν καθάρισε τους ποταμούς και τα ρέματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. |
Κι άλλες μαρτυρίες Προέδρων: Η Αντιπεριφέρεια δεν καθάρισε τους ποταμούς και τα ρέματα
Χρυσάφης Ευστάθιος, Πρόεδρος Κεφαλαρίου:
Η Τ.Κ. Κεφαλαρίου επλήγη από την κακοκαιρία πάρα πολύ άσχημα. Είχαμε μεγάλες καταστροφές, δέντρα κόπηκαν, δρόμοι αποκλείστηκαν Τηλεφωνούσα εγώ προσωπικά στη ΔΕΗ οι κλήσεις είναι εδώ στο κινητό μου , όποιος θέλει να τις δει. Δεν απαντούσε κανένας, κατεβασμένο το τηλέφωνο της ΔΕΗ. Για να πάμε στη ρίζα του κακού. Η ρίζα του κακού εδώ για τις πλημμύρες όπως το 2012 είναι ο Ανάβαλος.
Ότι καθαρίσαμε εμείς πέρυσι μόνοι μας, όχι η Περιφέρεια. Ο Δήμος Αργούς Μυκηνών ό,τι καθάρισε. Και είπα άλλη μια φορά και θα το ξαναπώ η αιτία η μεγάλη του κακού είναι ο Ανάβαλος και η πόρτα που ήταν μπροστά φραγμένη και δεν μπορούσε το νερό να φύγει. Αυτή τη στιγμή κάνουμε αποκατάσταση, δουλεύουν τα συνεργεία, κόβουν δέντρα, ήρθε η ΔΕΗ μετά από τόσες παρεμβάσεις που έκανα και αποκαθιστά τις ζημιές και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι.
Καζάς Αθανάσιος, Πρόεδρος Σκαφιδακίου:
Τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά, κατά μεγάλη συμβολή ήταν ότι ήταν ακαθάριστος ο χείμαρρος δίπλα ο κεντρικός που βγαίνει στο Μαϊστράλι προς την παραλία, ήταν βέβαια καθαρισμένος πέρυσι από το Δήμο. Φέτος τα χόρτα πέρασαν τους δρόμους και μπλοκάρισε το νερό και έγιναν καταστροφές. Η παραλιακή κάτω τα σπίτια ήταν πλημμυρισμένα.
 Με μηχάνημα του Δήμου απεγκλωβίσαμε κάποια σπίτια και οι ζημιές είναι πάρα πολλές και στην οδοποιία και σε χείμαρρους, οι οποίοι έμειναν ακαθάριστοι από την Περιφέρεια.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ