Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Στο Ίλιον την Κυριακή ο Οίακας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | | |
Στο Ίλιον την Κυριακή ο Οίακας
Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα των Ανδρών του συλλόγου μας, καθώς ταξιδεύει για την 3η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής στο Ίλιον, ερχόμενη αντιμέτωπη την Κυριακή (21/10, 17:00) με την ομώνυμη ομάδα.

Ο βοηθός προπονητής Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης μας Σταυρός Γεωργιάδης , στις σύντομες δηλώσεις τους , δίνουν το στόχο της ομάδας μας για το παιγνίδι της Κυριακής.
Διαμαντής Φιλίνης
Η Ένωση Ιλίου είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη στην έδρα της. Τους γνωρίζουμε από πέρσι και άξια πήραν την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Η ομάδα μας βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε παντού να επιβάλουμε το ρυθμό μας στοχεύοντας τη νίκη. Είμαστε δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητές και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα.  Μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν να ευχηθώ υγεία σε όλες της ομάδες.
Σταύρος Γεωργιάδης.
Την Κυριακή με την Ένωση Ιλίου είναι ένα παιγνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και η Ένωση είναι με δύο συνεχόμενες ήττες και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς όμως μετά το στραβοπάτημα στον Δούκα και την νίκης επί της Ελευσίνας, θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την ποιότητα και την ομαδικότητα παιγνιδιού και να το μετατρέψουμε σε νίκη.  Έτσι και αυτή την Κυριακή πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φύγουμε νικητές.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ