ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Άμεση κινητοποίηση συνεργείων της ΔΕΥΑΡΜ για αποκατάσταση βλάβης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | | |
Άμεση κινητοποίηση συνεργείων της ΔΕΥΑΡΜ για αποκατάσταση βλάβης
Από το βράδυ της Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Τρίτης στην συμβολή των οδών Τσώκρη και Γούναρη (μπροστά στον τέως φούρνο Τσαμπάση) σημειώθηκε μεγάλη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΡΜ,επακόλουθο έκρηξης που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στις υπόγειες καλωδιώσεις της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ. 

Με εντολή του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσου Δημήτρη και υπό την επίβλεψη του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Σκούφη Παναγιώτη κινητοποιήθηκαν άμεσα όλα τα συνεργεία της επιχείρησης με σκοπό να διαπιστώσουν το μέγεθος των ζημιών και να τις αποκαταστήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. 

Αυτό επετεύχθη μετά τις εντατικές προσπάθειες όλων των τεχνικών της ΔΕΥΑΡΜ με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και την παροχή του νερού προς τους καταναλωτές να είναι σχετικά άμεση. 

Ο κ. Σκούφης από την πρώτη στιγμή ήταν παρών σε όλες τις εργασίες αποκατάστασης επιβλέποντας διαρκώς τις πολύ δύσκολες προσπάθειες των συνεργείων, οι οποίες τελεσφόρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και αποκαταστάθηκε η υδροδότηση όλης της πόλης του Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ