ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Πορτοχελιακός: Καλούμε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα σε κάθε αγώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | | | |
Πορτοχελιακός: Καλούμε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα σε κάθε αγώνα
Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και αφού έχει ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική, θα θέλαμε να ευχηθούμε στους αθλητές της ομάδας μας αλλά και σε όλες τις ομάδες μία εποικοδομητική και ουσιαστική αθλητική χρονιά. 

Καλωσορίζουμε και αγκαλιάζουμε τα νέα παιδιά της ομάδας μας και τα ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν. Επίσης αποχαιρετούμε και ευχόμαστε καλή τύχη στα παιδιά που λόγω σπουδών ή αλλαγής τόπου κατοικίας και με την υποστήριξη μας, μετεγράφηκαν σε ομάδες του τόπου της νέας τους διαμονής και τους είμαστε ευγνώμονες για όσα μας προσέφεραν και μας δίδαξαν. Και φυσικά ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά τους , όσους τερμάτισαν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον Πορτοχελιακό.

Το ποδόσφαιρο θεωρείται το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και παρέχει θέαμα το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια προσέλκυσης θεατών και σαφέστατα είναι συνδεδεμένο με την υψηλή ατομική και ομαδική αγωνιστική απόδοση. Έχουμε την χαρά να διατηρούμε τόσα χρόνια μια ομάδα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι παιδιά, τα οποία εθελοντικά την στηρίζουν και είναι ταυτισμένα με την ιδέα και τις αξίες του Α.Ο. Πορτοχελιακός και αγωνίζονται μόνο για την φανέλα και τον τόπο τους.

Το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών που συμμετέχει στην φετινή σύνθεση της ομάδας προέρχεται από τις ακαδημίες μας ,γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Το θετικό αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων σκληρής και επίπονης δουλειάς στις ακαδημίες μας είναι φανερό. Ήδη ένας παίκτης που προέρχεται από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Πορτοχελιακού, ο Παναγιώτης Λαντίκας ζητήθηκε και μεταπήδησε στην Α.Ε.Κ. ,αφού πρώτα δοκιμάστηκε και απορροφήθηκε από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και είμαστε κοντά του σε ότι και αν χρειαστεί . Επίσης το τριήμερο 25-27/10/2018 έχουν κληθεί τέσσερα ακόμα παιδιά των ακαδημιών του Πορτοχελιακού ώστε να δοκιμαστούν σε ομάδες των Αθηνών.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας σαν διοίκηση ευχαριστώντας τους αθλητές μας και τον προπονητή μας κ. Πέτρο Παπασταύρου για την εκπληκτική δουλειά που κάνει με τα παιδιά.

Εμείς σαν Διοίκηση θα συνεχίσουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, να παρέχουμε στα παιδιά ότι χρειάζονται σε αγωνιστικό, υλικό , τεχνικό, ιατρικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Καλούμε τον κόσμο του Πορτοχελιακού να στηρίζει την ομάδα σε κάθε αγώνα που δίνει, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση των παιδιών ώστε να πετυχαίνουν κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκ της Διοικήσεως του Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Λούμης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ