ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ελληνική πατέντα "ΝΟ ΚΑΚΑ" σε 10 σημεία του Ναυπλίου για τα τετράποδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. |
Ελληνική πατέντα "ΝΟ ΚΑΚΑ" σε 10 σημεία του Ναυπλίου για τα τετράποδα (βίντεο)
Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να περπατάμε αμέριμνοι σε κάποια πλατεία ή πάρκο και να συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πατήσει πάνω σε…ακαθαρσίες σκύλων. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό φυσικά, αλλά κυρίως θέμα υγιεινής και ευσυνειδησίας.



Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων είτε αδιαφορούν, είτε δεν…επιθυμούν να μαζέψουν τις ακαθαρσίες του τετράποδου συντρόφου τους, διογκώνοντας έτσι το πρόβλημα.

Κάπου εδώ όμως έρχεται το “NO KAKA”, μια ελληνική – παγκόσμια πατέντα για να δώσει τη λύση! Πρόκειται για μια μοναδική καινοτομία στον τομέα της υγιεινής του περιβάλλοντος, του ανθρώπου και των ζώων και απευθύνεται στους ιδιοκτήτες σκύλων και κατοικίδιων γενικότερα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος προσφέρει στους δημότες και κηδεμόνες των τετράποδων φίλων μας την ελληνική και παγκόσμια πατέντα ΝΟ ΚΑΚΑ για να κάνουν το καθήκον τους εύκολα ανέπαφα και πολιτισμένα!!!

Ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος αντιδήμαρχος του τομέα  Καθαριότητας, οπαδός σε κάθε καινοτομία με μεγάλη του χαρά τοποθέτησε σε 10 κεντρικά σημεία της πόλης για να εχουν την δυνατότητα οι συμπολίτες του να περπατάνε σε ένα πανέμορφο κ ολοκάθαρο περιβάλλον γιατί αυτό τους αξίζει!!!

Η Μαρία Αρκούδη,  η οποία βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτότυπη πατέντα που πλέον έχει τοποθετηθεί σε επιλεγμένες πλατείες και πάρκα, περιγράφει την ιδέα και το πως μπορεί να δώσει τη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα.

«Η αναγκαιότητα και η έλλειψη ενός προϊόντος που θα άλλαζε τον τρόπο και την πρακτική του μαζέματος ακαθαρσιών και λοιπών σκουπιδιών μας ώθησε να δημιουργήσουμε το μοναδικό σύστημα μιας χρήσης μαζέματος ακαθαρσιών. Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου και κατοικίδιου, με ευκολία, άνεση, αλλά κυρίως τώρα πια με καλή θέληση και εντελώς ανέπαφα θα μαζεύει αυτά που μέχρι τώρα οι πιο πολλοί απέφευγαν να κάνουν. Γιατί ;

Επειδή ο μέχρι τώρα γνωστός τρόπο τώρα, παγκοσμίως, είναι αποτρεπτικός και άκομψος.

Το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα μιας χρήσης από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον). Είναι λειτουργικό, ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ο κάτοχος θα μαζεύει με ένα “φτυάρισμα” το “υλικό” χωρίς να έρθει σε επαφή.

Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο ιδιοκτήτης σκύλου, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σύστημα αυτό θα κάνει, πλέον, το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και φυσικά το περιβάλλον. Οι δημόσιοι χώροι (πάρκα, πλατείες κ.α.), οι δρόμοι και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν κατοικίδιο, μικροί και μεγάλοι, τώρα δεν θα έρχονται πια σε επαφή με ένα ανθυγιεινό και αντιαισθητικό θέαμα. Το ΝΟ ΚΑΚΑ θα είναι η ασπίδα για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, ενώ παρέχεται δωρεάν σε όλους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ