ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Συγκρότηση κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Παγκορασίδων (έτους γεν. 2006 - 2007)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. | |
Συγκρότηση κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Παγκορασίδων (έτους γεν. 2006 - 2007)


Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Πελοποννήσου κ. Μπούκουρας Γεώργιος & η κ. Ψυχογιού Έφη, στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ για αθλήτριες με έτος γεν 2006 – 2007, ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΝΑΥΠΛΙΟΥ, την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.45 (διάρκεια προπόνησης 11.00 – 12.30).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κατόπιν συνεννόησης με τους ομοσπονδιακούς Προπονητές:

κ. Μπούκουρα Γεώργιο τηλ. Επικ.: 6932324925 και την

κ. Ψυχογιού Έφη τηλ. Επικ.: 6978777717 .-

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας της αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει η αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ