ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Γ. Μανώλης: Αν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες στην πορεία του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. |
Γ. Μανώλης: Αν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες στην πορεία του Παναργειακού
Θέλω να συγχαρώ θερμά την ομάδα του Παναργειακού, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση, για τη συνολική προσπάθεια και το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναρκαδικό - αποτέλεσμα που επισφραγίζει την καλή φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και δημιουργεί προσδοκίες για μια επιτυχημένη χρονιά. 

Σε όλη την οικογένεια του Παναργειακού και στον καθένα ξεχωριστά εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αντίστοιχη των πολλών δυνατοτήτων της ομάδας! 

Θέλω επίσης από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας και τον πρώην συμπαίκτη μου και νυν γενικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντή για τη μεγάλη τιμή να με βραβεύσουν. 
Το χειροκρότημα του κόσμου και η παραλαβή της τιμητικής πλακέτας από το μέλος του Δ.Σ . Παναγιώτη Μαγκλάρα ( γιο του Δημήτρη και ανιψιό του αείμνηστου προέδρου μας Γιώργου Μαγκλάρα ) έφεραν στο μυαλό μου ανεξίτηλες και μοναδικές στιγμές που είχα την τύχη να ζήσω στα γήπεδα της Β΄εθνικής ως μέλος του ιστορικού μας συλλόγου, τότε που χάσαμε την άνοδό μας στα «μεγάλα σαλόνια» της Α’ Εθνικής σε δύο διαφορετικές σεζόν, αν και κατά γενική παραδοχή την αξίζαμε . 

Τότε, όπως και τώρα, μόνο αν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε να αντισταθούμε και να ξεπεράσουμε τις κάθε είδους δυσκολίες και τα εμπόδια στην πορεία της ομάδας. Σε αυτή την κατεύθυνση συμβάλλουν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις της διοίκησης που φέρνουν τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Παναργειακού ακόμα πιο κοντά. 

Όλοι λοιπόν πρέπει να συστρατευτούμε και να δηλώσουμε «παρών» στις πρωτοβουλίες αυτές, που στοχεύουν με την περαιτέρω σφυρηλάτηση της ομάδας μας, να οδηγήσουν τον Παναργειακό στην επίτευξη του στόχου που όλοι ονειρευόμαστε, την άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ