ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Έγινε και αυτό στην Αμερική: Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής εξελέγη βουλευτής με 68,3% αφού είχε πεθάνει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
Έγινε και αυτό στην Αμερική: Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής εξελέγη βουλευτής με 68,3% αφού είχε πεθάνει
Δεν έζησε αρκετά για να δει την επιτυχία του ο Ντένις Χοφ, που εξελέγη χθες στη Βουλή της Πολιτείας της Νεβάδας κατά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, παρά το ότι πέθανε πριν από 20 ημέρες.

Ο Χοφ, ιδιοκτήτης οίκου ανοχής, κατάφερε μάλιστα να κερδίσει με σημαντική πλειοψηφία.

Υπήρξε σταρ εκπομπών τύπου ριάλιτι και ο πιο γνωστός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Πολιτεία. Οι νόμοι της Νεβάδας ορίζουν ότι το ψηφοδέλτιο δεν μπορούσε να αλλάξει πριν από τις εκλογές. Ο μακαρίτης είχε τη στήριξη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που καλούσε τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν για να μην πάει η έδρα στους Δημοκρατικούς.
Το ποσοστό του ανήλθε στο 68,3%, την ώρα που η Δημοκρατική αντίπαλός του, Λέσια Ρομανόφ, κατέκτησε μόλις το 32% των ψήφων -αν και είναι ζωντανή. Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Νεβάδα είναι πλέον υπεύθυνο να βρει αντικαταστάτη του εκλεγέντος… νεκρού και να καλύψει την έδρα. Πρόκειται, ασφαλώς, για το πιο παράδοξο περιστατικό στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Το Huffington Post σημειώνει ότι ο Χοφ εξέφρασε βαθιά συντηρητικές θέσεις. Ζητούσε ακόμη περισσότερα δικαιώματα για τους κατόχους όπλων και είχε σκληρή γραμμή στο μεταναστευτικό.

Πέθανε στις 15 Οκτωβρίου σε ηλικία 72 ετών μετά από προεκλογική συγκέντρωση στο πορνείο που διατηρούσε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ