ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Πόλεμος λάσπης για το τρένο στην Αργολίδα - Προκαλώ σε δημόσια συζήτηση - Τρομακτικές οι ευθύνες τους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Πόλεμος λάσπης για το τραίνο στην Αργολίδα - Προκαλώ σε δημόσια συζήτηση - Τρομακτικές οι ευθύνες τους (βίντεο)
 Συνέντευξη τύπου παραχωρησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2018 αναφερόμενος στα προβλήματα που απασχολούν την Αργολίδα.


Ο κος Μανιάτης αναφέρθηκε με αφορμή δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη και του κου Γκιόλα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο και την Αργολίδα, προτείνοντας δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα στην οποία να συμμετάσχει και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπρίτζης.

Ακόμη ο βουλευτής Αργολίδας της ΔΥΣΗ αναφέρθηκε, στο πρόβλημα της εταιρείας "ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ" και τους 700 παραγωγούς που συνεργάζονται με αυτή αλλά και τους 200 εργαζόμενους που κινδυνευουν να χάσουν την δουλεία τους,  στο  ΚΕΜΧ, στον δάκο που έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους ελαιοπαραγωγούς ενώ επέρριψε πλήρως την ευθυνη στο υπουργείο αγροτική ανάπτυξης, στο Ανταποδοτικό Τέλος ανεμογεννητριών, στον Ανάβαλο και την πορεία του σε Ερμιονίδα – Επίδαυρο – Κουτσοπόδι – Φίχτια – Μυκήνες, στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου σε Αργολίδα – Πελοπόννησο, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από του ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ και το μεταναστευτικό με αφορμή την έλευση των 450 περίπου μεταναστών στο Πόρτο Χέλι.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνεντευξη του κου Μανιάτη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ