ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Την ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη ο Διομήδης στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | | | |
Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Διομήδης στη Νέα Κίο
Την ΑΕΚ υποδέχεται αύριο Τετάρτη το απόγευμα (18.00) στο κλειστό της Νέας Κίου ο Διομήδης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Ο τερματοφύλακάς της ομάδας  Νίκος Ζλατάνος  δήλωσε για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα μας παρουσιάζει έντονα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, πράγμα το οποίο οφείλεται κυρίως στους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και στην απειρία, λόγω του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας του φετινού ρόστερ. Θα επαναλάβω πως πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε και μετέπειτα παιχνίδι με το παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με μια εκ των δύο καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος, γεγονός που από μόνο του μας δημιουργεί επιπλέον κίνητρο. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν».

Ο παίκτης του Διομήδη Σπύρος Χερουβείμ τόνισε: «Υποδεχόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της φετινής σεζόν, την ΑΕΚ. Εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Πυλαία, το οποίο καταφέραμε να πάρουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα και έχουμε καλή ψυχολογία. Παρόλα αυτά προσπαθούμε ακόμα να βρούμε ρυθμό λόγω των πολλών τραυματισμών. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ελαττώσουμε τα λάθη μας, μπορούμε να πάρουμε βαθμούς, αφού η ΑΕΚ είχε μια σειρά πολλών και δύσκολων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκριση στους 16 του Challenge Cup κόντρα στην Μπρέγκεντς».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ