ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σκακιστικό διήμερο στην πόλη του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. |
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σκακιστικό διήμερο στην πόλη του Ναυπλίου
 Η Σκακιστική ακαδημία Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο σκακιστικό διήμερο στο Ναύπλιο. 
Πάνω από 80 σκακιστές όλων των ηλικιών από το Νομό Αργολίδας ,Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας Μεσσηνίας και Αττικής, συμμετείχαν και στις τρεις εκδηλώσεις.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν το Σάββατο το πρωί ο αγώνας Simultane της Σταυρούλα Τσολακίδου με πάνω απο 20 σκακικστές. Την ευχαριστούμε για την παρουσία της.
Όσοι βρέθηκαν στο Βουλευτικό την Κυριακή το πρωί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθησουν εκτός προγράμματος την Σταυρούλα Τσολακίδου (3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της) να αγωνίζεται με τον Δημήτρη Μακρίδη (10ος στο European Youth Chess Championship 2017 Open U10) σε πολύ ενδιαφέρουσες παρτίδες Blitz.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπλιέων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και μας παραχώρησε τα ιστορικά μνημεία της πόλης την πλατεία Συντάγματος και το Βουλευτικό για να φιλοξενήσουμε τις εκδηλώσεις μας και για την χορηγία όλων των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε το χώρο τέχνης και πολιτισμού Φουγάρο για την φιλοξενία του και την υποστήριξη του απο την αρχή της δημιουργίας του συλλόγου.
Ευχαριστούμε το κτήμα Σκούρα για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους καθώς και όλους τους χορηγούς μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας.
Ευχόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων για το σκάκι να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά διοργανώσεων ώστε το Ναυπλιο να γίνει Σκακιστικός προορισμός.

Με εκτιμηση
Το ΔΣ της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ