ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Στέλιος Κυριακού: Οι εθελοντές είναι λίγοι και καλούνται να αλλάξουν την νοοτροπία μιας ολόκληρης κοινωνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. |
Στέλιος Κυριακού: Οι εθελοντές είναι λίγοι και καλούνται να αλλάξουν την νοοτροπία μιας ολόκληρης κοινωνίας
Μεγάλη τιμή για μένα να βρεθώ μεταξύ ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους το αύριο αυτού του τόπου (Δήμος , Περιφέρεια , Αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές , εκκλησία) , την ημέρα που γιορτάζουμε την απελευθέρωση της πόλης μου και σε έναν χώρο , το βουλευτικό , από όπου πέρασαν οι πρώτοι ηγέτες που θεμελίωσαν την δημοκρατία στην χώρα μας. 

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο απέναντι στον σύλλογο ''Ο Παλαμήδης'' και στο Δήμο Ναυπλίου που μου απένειμαν την τιμητική πλακέτα , αναγνωρίζονταςτην προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο και τους δημότες Ναυπλίου. 

Δυστυχώς ο εθελοντισμός στην χώρα μας βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή ηλικία και όταν έχει να κάνει με ζώα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. 

Οι εθελοντές είναι λίγοι και καλούνται να αλλάξουν την νοοτροπία μιας ολόκληρης κοινωνίας που έχει τοποθετήσει τα ζώα στην ίδια θέση με τα άψυχα αντικείμενα. Θα τα καταφέρουμε!!!! 

Εξάλλου σύμφωνα με το αγωνιστικό πνεύμα της ημέρας και την ιστορία του τόπου μας συμπεραίνουμε ότι ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ δεν μας χαρίστηκε , πάντα αγωνιζόμασταν και πάντα θα αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Δεσμεύομαι λοιπόν , ως γνήσιος Έλληνας που κυλάει αγωνιστικό αίμα στις φλέβες μου , ότι θα αναλώσω και τον ίδιο μου τον εαυτό αν χρειαστεί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στην ευζωία των αδύναμων υπάρξεων , δίποδων και τετράποδων!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ