Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Καθηγητής Γυμνασίου στη Ρόδο άφησε έγκυο μαθήτριά του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. |
Καθηγητής Γυμνασίου στη Ρόδο άφησε έγκυο μαθήτριά του
Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima, 43χρόνος καθηγητής σε γυμνάσιο του νησιού της Ρόδου, διατηρούσε σχέση με κορίτσι – μαθήτρια του, το οποίο άφησε έγκυο.

Όπως ισχυρίστηκαν στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της, ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, ανήλικη δηλαδή, την άφησε έγκυο και έκανε έκτρωση.


Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του και συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή. Μάλιστα, η όποια επαφή με τους γονείς της ήταν μέσω μηνυμάτων ενώ μετά από λίγο διάστημα χάθηκε κάθε επαφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του 12vima, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληκτίστηκαν έντονα. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στην συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ