ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν ολόκληρο κοπάδι αιγοπροβάτων στην Αργολίδα (βίντεο - σκληρές εικόνες)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν ολόκληρο κοπάδι αιγοπροβάτων στην Αργολίδα (βίντεο)
Αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα των κατασπαραγμένων προβάτων και κατσικιών από άγρια σκυλιά, όπως υποστηρίζει, βρέθηκε επιστάτης κτηνοτροφικής μονάδας σε αγροτική τοποθεσία μεταξύ Λευκακίων και Πυργιωτίκων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Τα πεινασμένα σκυλιά κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στην περίφραξη αγροικίας που βρισκόταν το κοπάδι και να επιτεθούν στα ανυπεράσπιστα αιγοπρόβατα, κατασπαράζοντάς τα.
Όταν ο επιστάτης του κτήματος επισκέφθηκε το μαντρί, αντίκρισε σκηνές φρίκης με 15 κατσίκια και πρόβατα νεκρά και άλλα τραυματισμένα σοβαρά.
Η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από την επιδρομή της αγέλης είναι τεράστια. Η αγροικία βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία.
Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έχουν δεχθεί και άλλες επιθέσεις από ομάδες αδέσποτων σκυλιών τα οποία εισβάλλουν σε ποιμνιοστάσια και στάβλους και θανατώνουν ότι βρουν.
Γι’ αυτό και ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Ο επιστάτης της αγροικίας ειδοποίησε ειδικό μηχάνημα για να συλλέξουν τα αιγοπρόβατα, εν.ω να σημειωθεί οτι τα άτυχα ζώα έφεραν τραύματα κυρίως στο λαιμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ