ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Σλοβενίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
Επίσκεψη του Πρόεδρου της Σλοβενίας στο Ναύπλιο
 Ο Πρόεδρος της Σλοβενίας Borut Pahor, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 4 έως 5 Δεκεμβρίου 2018.


Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:00 π.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσει συνάντηση των δύο Προέδρων.

Μετά το Προεδρικό Μέγαρο, περί τις 12 μ.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εν συνεχεία, ο κ. Pahor θα μεταβεί στη Βουλή, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Βούτση.

Στις 20:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο Σλοβένο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας θα επισκεφθεί το Ναύπλιο, όπου θα πραγματοποιήσει αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας αφιερωμένης στον Ιωάννη Καποδίστρια, η οικογένεια του οποίου είχε τις ρίζες της στο Capo d’Istria, ιστορική ονομασία της πόλης Koper Σλοβενίας.

Τον κ. Pahor θα υποδεχθεί στο Ναύπλιο, περί τις 12.30 μ.μ., ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κωστούρος.

Εν συνεχεία, ο κ. Pahor θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ θα ακολουθήσει η τελετή των αποκαλυπτηρίων της αναμνηστικής πλάκας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ