ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 π.μ. | |
Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα
Ήταν οι στίχοι του Έλληνα τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου. Τί και αν προέλασαν κνίτες και αναρχικοί με τις ευλογίες του κράτους στα σχολεία μας, τί και αν άλλαξαν τα βιβλία της ιστορίας, τί και αν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ κατέβαζαν κάθε τρεις και λίγο τους μαθητές σε κομμουνιστικές πορείες όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά πήγαν χαμένα.

Σήμερα με υπερήλικες κομμουνιστές στις εισόδους των σχολείων, με ΜΑΤ στα μεγάλα αστικά κέντρα και περιπολικά στις μικρές πόλεις, με την ΟΛΜΕ να σχηματίζει αλυσίδες για να αποτρέψει πορείες μαθητών, άνω των 500 σχολείων τελούν υπό κατάληψη. Σε δεκάδες πόλεις πραγματοποιήθηκαν μαθητικές συγκεντρώσεις. Με μοναδικό αίτημα να μην περάσει η προδοσία της Μακεδονίας. Είναι ένα ανεπανάληπτο και ακομμάτιστο γεγονός. Δείχνει το μεγαλείο και τον δυναμισμό της Ελληνικής ψυχής και μόνο ρίγη συγκίνησης μας προκαλεί.

Η Χρυσή Αυγή το έλεγε από παλιά και τώρα γίνεται πράξη. Τα κόμματα διχάζουν η Πατρίδα ενώνει. Σαν γονείς πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας που κατάφεραν μόνοι τους να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε ένα ολόκληρο ανθελληνικό σύστημα. Μόνο υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά.

Αντρέας Ουλής
Γραμματέας Τ.Ο Αργολίδας
Χρυσής Αυγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ