ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετέχει στην Προσομοίωση οργάνων της Ε.Ε- EU Model Junior

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 π.μ. | |
Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετέχει στην Προσομοίωση οργάνων της Ε.Ε- EU Model Junior
Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας θα συμμετάσχει στην Προσομοίωση οργάνων της Ε.Ε- EU Model Junior η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2018 και συγκεκριμένα στη Μαράσλειο σχολή και στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», Κεντρικό κτίριο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα Προπύλαια .

Η προσομοίωση οργανώνεται από το Europe Direct ELIAMEP, την Αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Ελλάδα και το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής. Στην προσομοίωση αυτή συμμετέχουν 100 μαθητές 25 σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών, από όλη την Ελλάδα με θέμα: « Διαχείριση σύγχρονων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών »

Το Μ.Σ. Αργολίδας συμμετέχει ύστερα από επιλογή του αρμοδίου οργάνου , με τέσσερεις μαθητές της Β’ Λυκείου οι οποίοι θα συμμετέχουν σε προσομοίωση συνεδριάσεων με ρόλους υπουργών εξωτερικών χωρών κρατών της Ε.Ε. και Επιτρόπων . Οι μαθητές του Μ.Σ. Αργολίδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ρόλων τους.

Στο πρόγραμμα αυτό θα συμμετέχουν ως διοργανωτές και ομιλητές οι κ.κ.Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, η αν. καθηγ. Εμμανουέλα Δούση, Διευθύντρια Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής, ΕΚΠΑ , η Δρ. Αγγελική Δημητριάδη, Ερευνήτρια ΕΛΙΑΜΕΠ, η Δρ. Ρόζα Βασιλάκη, Ερευνήτρια στο ΕΛΙΑΜΕΠ και ο καθηγητής

Ναπολέων Μαραβέγιας, Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ . Επίσης ο κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης , Διευθυντής της Αντιπροσωπείας ΕΕ στην Ελλάδα.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Βίτσας, Υπουργός

Μεταναστευτικής Πολιτικής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ