ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Γ. Ανδριανός: Συστρατευόμαστε με τον Παναγιώτη Νίκα και στηρίξουμε ενεργά την προσπάθεια αυτή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | |
Γ. Ανδριανός: Συστρατευόμαστε με τον Παναγιώτη Νίκα και στηρίξουμε ενεργά την προσπάθεια αυτή
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. Ανδριανός στην ομιλία του υπογράμμισεμεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να καλωσορίσω στην Αργολίδα τον φίλο Παναγιώτη Νίκα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο αγώνα που ξεκινά. Η μεγάλη εμπειρία του και η σημαντική προσφορά του στα αυτοδιοικητικά, αλλά και συνολικά η μέχρι σήμερα δημόσια παρουσία του που χαρακτηρίζεται από ήθος και αποτελεσματικότητα στην υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος είναι η καλύτερη εγγύηση για την υποψηφιότητά του.

Ο Παναγιώτης γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πολλά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιφέρειά μας, αλλά και τις μεγάλες και ουσιαστικές αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας.

Για την Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Αργολίδα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και η εκλογή και του Παναγιώτη Νίκα επικεφαλής της Περιφέρειας με τη συμβολή και τον αγώνα όλων μας, θα αποτελέσει μια σημαντικότατη ευκαιρία για να προχωρήσουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις που χρειάζεται ο τόπος μας –από το καυτό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ποιότητα του οδικού δικτύου, την κατασκευή της πύλης εισόδου Δερβενάκια-Εκκλησιαστικά,τα έργα στο λιμάνι του Ναυπλίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους,την ολοκλήρωση των έργων του Αναβάλου, μέχρι τις αναγκαίες αναπτυξιακές παρεμβάσεις ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα, του τουριστικού τομέα,ώστε να ενισχυθεί η παραγωγική βάση και ο εξωστρεφής χαρακτήρας της τοπικής μας οικονομίας.

Σ΄ αυτό τον αγώνα λοιπόν συστρατευόμαστε με τον Παναγιώτη Νίκα και τους υποψηφίους του συνδυασμού του και να στηρίξουμε ενεργά την προσπάθεια αυτή».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ