ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ: Εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας - Ψηφίζουμε και συμμετέχουμε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:58:00 μ.μ. | |
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ: Εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας - Ψηφίζουμε και συμμετέχουμε!
Τα αποτελέσματα των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια είναι ακόμα νωπά και οποιαδήποτε αποτίμηση για αυτά μάλλον κρίνεται πρόωρη. 

Ως προς τις εκλογές για το τοπικό ΠΥΣΔΕ, η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ έδωσε έναν προεκλογικό αγώνα που πολύ απέχει από τον «τηλεφωνικό» συνδικαλισμό και προσπάθησε να αναδείξει ένα άλλο υπόδειγμα αιρετού, αυτό του αιρετού-συναδέλφου και όχι του αιρετού-επαγγελματία κατόχου οφιτσίων.

Ένα σημαντικό μέρος των συναδέλφων εμπιστεύτηκε την ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ και σε αυτή την αναμέτρηση και την ανέδειξε δεύτερη δύναμη. Η εκλογική μας δύναμη όμως δεν αρκεί για να εκλέξουμε αιρετό. Η εκπροσώπηση του κλάδου στο ΠΥΣΔΕ Αργολίδας παραμένει λοιπόν στα χέρια των συναδέλφων της ΔΑΚΕ… Τους ευχόμαστε «καλή θητεία» και υποσχόμαστε ότι θα τους … συνδράμουμε με την κριτική μας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας. Η ψήφος τους μας τιμά και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε ενάντια σε μηχανισμούς και λογικές που έχουν οικοδομηθεί χρόνια και βλάπτουν σοβαρά τη συλλογική εκπροσώπηση και ακόμα περισσότερο τη συλλογική διεκδίκηση.

Στην Ελλάδα της «μεταμνημονιακής κανονικότητας» κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Οι εκπαιδευτικοί οφείλουμε να συγκροτήσουμε μέτωπα και να προστατεύσουμε με νύχια και με δόντια τα εργασιακά μας κεκτημένα τόσο για μας όσο και για τους επόμενους. Η παιδεία είναι και πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό. Μόνος δρόμος η οργανωμένη πάλη. Στηρίζουμε τα πρωτοβάθμια σωματεία μας. Ψηφίζουμε και συμμετέχουμε!

Στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 13ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας
καλούμε και πάλι τους συναδέλφους  που θεωρούν αναγκαία την ύπαρξη μιας ανεξάρτητης, αριστερής, συνδικαλιστικής παράταξης,  να στηρίξουν  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ  Ομάδα εκπαιδευτικών για τη συλλογική δράση

Εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας 
Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 
2ο Γ/σιο Ναυπλίου, 9 π.μ. έως 5.00 μ.μ 
Γ/σιο Κρανιδίου, 9 π.μ. έως 4.00 μ.μ. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ