ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Το ποδόσφαιρο ένωσε Έλληνες και Τούρκους στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:05:00 μ.μ. | | |
Το ποδόσφαιρο ένωσε Έλληνες και Τούρκους στο Ναύπλιο (βίντεο)
Φιλικός αγώνας μεταξύ επίλεκτης ομάδας βετεράνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γκουτσού Καρτάλ από την Τουρκία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

 Η μικτή ομάδα παλαιμάχων αποτελείτο από βετεράνους ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και έχουν γράψει την δική τους ιστορία ο καθένας ξεχωριστά.
Τον αγώνα διοργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Ε.Π.Σ. Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων,στα πλαίσια φιλίας και καλής γειτονίας των δυο χωρών.


 Το παρόν στο γήπεδο του Ναυπλίου έδωσαν οι Θανάσης Καλοπίσης, Βασίλης Κούβαλης, Δημήτρης Αλέμης, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κώστας Καλογιαννίδης, Αντώνης Μαυρέας, Αργύρης Κατσίχτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας, Γιάννης Αντωνόπουλος, Κώστας Παλαμάρας, Θανάσης Περαχωρίτης, Θοδωρής Σταμόγιαννος και Αλέκος Μανωλάκος κ.α.
Η αντίστοιχη ομάδα του Δήμου Kartal Oz Balkangucu, αποτελείτο από διεθνείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα των ομάδων της Κωνσταντινούπολης Γαλατασαράι, Ιστανμπούλσπορ, Μπεσίκτας, Φενερμπαχτσέ.

 Στην έναρξη του αγώνα παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Λέντζος κα.
Πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του αγώνα έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών, με την τουρκική αποστολή να χαρίζει μια μπλούζα της ομάδας στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το όνομά του. Ο κ. Τατούλης απένειμε και τιμητική πλακέτα στο αρχηγό της ελληνικής ομάδας Γιάννη Αντωνόπουλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ