ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία στο Ναύπλιο η εκδήλωση με θέμα: "Ριζοσπάστης" Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος στο πλευρό της εργατικής τάξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 μ.μ. | |
Με επιτυχία στο Ναύπλιο η εκδήλωση με θέμα: "Ριζοσπάστης" Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος στο πλευρό της εργατικής τάξης
Πετυχημένη ήταν η εκδήλωση της ΤΕ Αργολίδας ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοέμβρη στο Ναύπλιο, με θέμα «"Ριζοσπάστης", Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος, στο πλευρό της εργατικής τάξης».
Η εκδήλωση εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος.
Για την αύξηση της διακίνησης του «Ριζοσπάστη», η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και κήρυξε άμιλλα μεταξύ των ΚΟ της Πελοποννήσου τους μήνες Απρίλης - Ιούνης 2018. Η ΤΕ Αργολίδας βγήκε πρώτη στην άμιλλα και βραβεύτηκε με έργα γνωστών καλλιτεχνών.
Την εκδήλωση άνοιξε η Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Πελοποννήσου και γραμματέας της ΤΕ Αργολίδας και την κεντρική ομιλία έκανε ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη»
Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση με άρθρα, ανταποκρίσεις, ντοκουμέντα από την 87χρονη πορεία του «Ριζοσπάστη».
Επίσης, μία μοναδική έκδοση θα κυκλοφορήσει με τον «Ριζοσπάστη» του επόμενου Σαββατοκύριακου 17 και 18 Νοέμβρη, τα Πρακτικά του Α' Πανελλαδικού Σοσιαλιστικού Συνεδρίου, που «γέννησε» το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ