Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Δ. Στρατούλης στο Ναύπλιο: Να μην κλείσει το εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. | |
Δ. Στρατούλης στο Ναύπλιο: Να μην κλείσει το εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
 H ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αργολίδας με την συμμετοχή του Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της ΠΓ της ΛΑΕ, που συνοδευόταν από κλιμάκιο στελεχών της ΛΑΕ από το Άργος και το Ναύπλιο, πραγματοποίησε με επιτυχία την Πέμπτη, 22 Νοέμβρη, στο Ναύπλιο, περιοδεία στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω εμπορικούς δρόμους, συνάντηση με αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας για τα προβλήματα των εργαζομένων και τις εξελίξεις στο εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ ΑΕ (GEFRA). 

Επίσης, συνέντευξη τύπου καθώς και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρο Ναυπλίου, με θέμα: "αλήθειες και ψέματα για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις".

Ο Δημήτρη Στρατούλης μετά τη συνάντηση με το ΕΚ Αργολίδας έκανε την εξής δήλωση:

«Το εργοστάσιο επεξεργασίας και εξαγωγής αγροτικών προυχόντων ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ ΑΕ (GEFRA) δεν πρέπει να κλείσει. Πρέπει να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των εκατοντάδων εργαζομένων του και οι οφειλές προς τους παραγωγούς – προμηθευτές του της ευρύτερης περιοχής. Η ιδιοκτησία δεν πρέπει να κρατά το εργοστάσιο κλειστό, όταν στον ισολογισμό του 2016 παρουσίασε κέρδη, η κυβέρνηση να πάψει επιτέλους να παίζει τον τροχονόμο στα κλεισίματα των εργοστασίων στη χώρα μας και να πάρει άμεσα πρωτοβουλίας για να μην κλείσει η συγκεκριμένη επιχείρηση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ