ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Με ενδιαφέρον η εναρκτήρια εκδήλωση του "Παλαμηδείου Άθλου" για το «brand name» μέσω του αθλητισμού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Με ενδιαφέρον η εναρκτήρια εκδήλωση του "Παλαμηδείου Άθλου" για το «brand name» μέσω του αθλητισμού
 Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διοργάνωσης του Παλαμήδειου Άθλου 2018 στο Ναύπλιο με την αιγίδα του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου με τίτλο: Media Day – Branding The City of Nafplio την  Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της οργάνωσης Ευάγγελος Παπαποστόλου ενώ ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος άνοιξε την εκδήλωση με σύντομη ομιλία του
Κύριος εισηγητής ήταν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλέξιος Δέφνερ και ο Γιάννης Μαμουζέλος, συγγραφέας – Δημοσιογράφος με Θέμα ''Τα οφέλη του αθλητισμού στους πολίτες – Τα οφέλη του Αθλητισμού στην πόλη''.
Ο Παλαμήδειος Άθλος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται στις 2.200.
Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 θα διοργανωθεί με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων η Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Κάστρου .
Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις στους τρεις πρώτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης του Ναυπλίου που ήρθαν πρώτοι στα 5 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου.
Βραβεύσεις έγιναν και στους εκπαιδευτικούς σχολείων που είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών στον μαραθώνιο.
Ειδικές βραβεύσεις έγιναν και σε άτομα που έχουν προσφέρει στην διεξαγωγή του Μαραθωνίου και του Παλαμηδείου Άθλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ