ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

1-1 ο Ατρόμητος Παναριτίου με τον Ερμή Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | | |
1-1 ο Ατρόμητος Παναριτίου με τον Ερμή Κιβερίου
Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναριτίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ερμή Κιβερίου.
Τελικό αποτέλεσμα 1-1 και μεγάλος κερδισμένος της 13η αγωνιστικής το Ναύπλιο 2017 αφού με τη νίκη το Σάββατο επί του Φοίνικα και μάλιστα με ανατροπή, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 
Ο Ατρόμητος Παναριτίου ήταν αυτό που ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Οψιμούλης εκμεταλεύθηκε την λάθος πάσα του Ζίου , ο οποίος προσπάθησε να παίξει παράλληλα και με την ταχύτητα που διαθέτει άφησε πίσω του τους αμυντικούς που τον ακολουθούσαν, βρέθηκε απέναντι στον Καλαλά και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 33' κάνοντας το 0-1 και αυτό ήταν και σκορ ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη ο Ερμής Κιβερίου προσπάθησε να πιέσει και κέρδισε πέναλτι στο 67' , το οποίο και μετουσίωσε σε γκολ ο Κώστας Μουζακιώτης. 
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού θα γίνει η φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση ή μάλλον δεν σηκώνει για κάποιον που την είδε πεντακάθαρα. Η μπάλα όπως πέφτει μέσα στην περιοχή του Κιβερίου , φαίνεται να προσγειώνεται σε χέρι αμυντικού και να ανακόπτεται η πορεία της αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Κόλλιας και ο πρώτος βοηθός που έγινε μπροστά του η φάση , κ.Μυλωνόπουλος, να λένε να συνεχιστεί το παιχνίδι μη καταλογίζοντας την προφανέστατη παράβαση. 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το Ναύπλιο 2017 και ο Ερμής Κιβερίου συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και την τετράδα συμπληρώνουν η Κορωνίδα Κοιλάδας με 31, έναν μόλις βαθμό από την κορυφή και ο Ατρόμητος Παναριτίου σε απόσταση μίας νίκης από την πρώτη θέση. 
Το γήπεδο του Παναριτίου θύμισε παλιές καλές εποχές όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε άλλος αγώνας στο πρόγραμμα της Κυριακής βοήθησε ώστε όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές αλλά και απλοί φίλαθλοι να βρεθούν και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ