ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Μαλτέζος: Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το διέκρινε η αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος: Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το διέκρινε η αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα
Έληξε με επιτυχία χθες το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Στο Συνέδριο αυτό ο λαός της Αργολίδας με είχε τιμήσει το Μάιο του 2018 εκλέγοντάς με πρώτο σε σταυρούς σύνεδρο .

 Ένα Συνέδριο με μεγάλο πλήθος και πάθος, ένα συνέδριο που το διέκρινε αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, σιγουριά για το #Ελλάδα_μπορούμε
Επιβεβαιώθηκε με το Συνέδριο ότι ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε πράξη το ανοικτό κόμμα. Μίλησαν πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι, κατέθεσαν τις ιδέες και την οπτική τους, όχι μόνο μέσα στα στενά πλαίσια μίας κομματικής λογικής αλλά ευρύτερα και πολυσήμαντα. 
Παρεμβάσεις έκαναν άνθρωποι από τα Γράμματα και τις Τέχνες, τεχνοκράτες, ενώ εντύπωση έκανε ο Μάνφρεντ Βέμπερ ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
Την τρίτη ημέρα, την Κυριακή, έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη των 150 μελών της Πολιτικής Επιτροπής. Τις εκλογές μάλιστα αυτές τις έζησα από πολύ κοντά, καθώς το κόμμα μού εμπιστεύτηκε θέση μέλους Εφορευτικής Επιτροπής. 
Από τις εκλογές αυτές η Αργολίδα έτυχε πανάξιας εκπροσώπησης, αφού εξελέγησαν οι Δημήτρης Χρόνης, ο Σπύρος Στείρης και ο Δημήτρης Κρανιάς, τους οποίους τους συγχαίρω και τους εύχομαι να είναι δυνατοί και παραγωγικοί στα καθήκοντά τους. 

Γιάννης Μαλτέζος
Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με Παναγιώτη Νίκα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ